árajánlat kérés
ipari műgyanta típusai
alkalmazási területek
minőségi elvárások
előnyök
A padlóbevonatok széles és sokrétű teljesítményspektrum lefedésére képesek.
A padló- és betonbevonataink a széles körben variálhatók, kombinálhatók és megfelelnek a sokrétű műszaki követelményeknek. Igénybevételi fokozatok szerint, lépcsőzetesen tagoltak és túlnyomórészt epoxi- és poliuretán gyantákon alapulnak: impregnáló anyagok, felelületzáró bevonatok, vékony és vastag rétegű rendszerek valamint esztrichek, melyek minden alkalmazáshoz megfelelnek az új épületeknél és a szanálások során. A termékek nagy része oldószermentes.
Alacsony anyagszükségletük és kitűnő tartósságuk révén gazdaságossá teszik az építkezést.
A színezett kvarchomokból készülő QuarzColor-padlók új generációja a dekoratív célok mellett - mint például előcsarnokokban és vásárcsarnokokban - kielégíti az élelmiszeripar által támasztott legnagyobb igényeket is.

A padló- és betonbevonat-rendszereink a sokrétű variálhatóságot és a kombinálhatóságot szolgálják. Cégünk a színbeli kialakítást nem tartja mellékes dolognak, és sok bevonatot különböző színekben szállít.

A színkialakítás esztétikai aspektusa mellett megjelenik a funkcionális szempont is, hiszen színek jelölik pl. a veszélyzónákat vagy tájékozódást segítő rendszerként szolgálnak.